1636828146869_cmr334.jpg-me

Mikä on So­me­fii­laa­mo?

Somefiilaamo tarjoaa kaikenkattavat sosiaalisen median ja sisällöntuotannon palvelut yrityksesi tarpeisiin. Työmme taustalla vaikuttavia arvoja ovat laatu, muutoskyky ja tehokkuus. Haluamme luoda sinulle palvelun, joka mukautuu nopeisiinkin maailman muutoksiin laadusta ja osaamisesta tinkimättä. Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan sinulle vain parasta. 


Nimi fiilaamo tulee sanasta fiilata. Se tarkoittaa täysillä mukana olemista, kykyä ymmärtää toista, mukautumista ja tykkäämistä. Tätä kaikkea Somefiilaamo on. Me elämme täysillä mukana yrityksesi kasvussa, ymmärrämme, mitä menestyminen vaatii, mukaudumme yrityksesi arvoihin ja rakastamme sitä mitä teemme!

Viilataan yhdessä hommat kuntoon.

1636824518172_fdd326.jpg-me

Lyhyesti minusta

Matkani sosiaalisen median maailmaan alkoi nelisen vuotta sitten oman blogin kirjoittamisella. Bloggaaminen ja vaikuttajan työt veivät mennessään harrastuksesta yrittäjäksi. Tällä tiellä olen edelleen ja nyt tuotan sisältöä myös yrityksille, käytän sujuvasti kameraa ja nautin, kun saan uusia onnistumistarinoita asiakkailleni. Minulla on erityiskokemusta vai­kut­ta­ja­maa­il­mas­ta, eri tyylisten tekstien kirjoittamisesta ja korkeakoulutaustani tukee nopeasti uuden tiedon sisäistämistä. Kun haluat, että asiat tulevat tehdyksi, olen juuri oikea henkilö ottamaan ohjakset käsiinsä!


~ Anna, Somefiilaamo

Yh­teys­tie­dot

+35845 1883575

somefiilaamo@outlook.com

y-tunnus: 3203069-3

© Somefiilaamo 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.